Reserveren kan door een email te sturen aan:

  info@castratoneel.nl

Vermeld de datum en het aantal gewenste kaarten.
U krijgt een bevestiging toegestuurd.Korte inhoud:
Als mensen wat ouder worden denken de kinderen vaak dat ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Als ze dan bovendien nog alleen komen te staan omdat hun man of vrouw komt te overlijden dan hebben ze de neiging om hun vader of moeder als een kind te gaan behandelen. Dat doen ze meestal met de beste bedoelingen. Ze maken zich zorgen over hun vader of hun moeder. Zo is dat ook het geval in dit stuk.
Lambert's vrouw is een tijdje geleden overleden. Hij mist haar erg en praat dan ook voortdurend tegen haar foto. Hij krijgt regelmatig bezoek van zijn oude vriend Gommert, en zijn buurvrouw Aagje loopt ook regelmatig bij hem binnen. Zijn kinderen zijn bezorgd om hem en hadden het liefst dat hij zou verhuizen naar een bejaardentehuis, maar Lambert wil daar niets van weten.
De meeste steun krijgt hij van zijn kleinzoon. Wanneer Lambert een keer in zijn huis komt te vallen vinden de kinderen het tijd worden dat ze actie ondernemen. Ze regelen allerlei voorzieningen voor Lambert die daarvan echter geen gebruik wil maken. Dan dient er zich een andere oplossing aan. In het verhaal speelt een doos die bovenop een kast staat ook een belangrijke rol. Niemand mag er aankomen en niemand mag weten wat er in zit.......